Minden jog fenntartva - Tamás Hartmann

HALASZEVA – Illusion divatbemutató

Aki esküvőre készül, az biztos már találkozott a HALASZEVA márkával! Bár mindössze csak 5 éve indult útjára ez a brand, mégis hamar hírnevet szerzett magának. Ez talán annak is köszönhető, hogy 2013-ban – a Tókióban megrendezett Miss International döntőse -, Ötvös Brigitta a HALASZEVA ruhában nyerte el a Miss International Legszebb Estélyi Ruhája címet! Sőt 2012-2013-ban a Best of Budapest & Hungary az Év tervezője díjjal tűntette ki a márkát.  Ezek után nem csoda, ha ilyen nagy figyelem övezi a HALASZEVA termékeket!

 


“ILLUSION mert a ruhák megtévesztenek, sosem lehetünk elég biztosak abban, hogy valójában azt látjuk, ami a valóság.”

Az idei év végén az ILLUSION kollekció mutatkozott be az Európa hajón egy nagyszabású divatbamutató keretein belül, ahol összesen 64 menyasszonyi ruhát láthattunk 16 gyönyörű modellen! Az egy órás show után a Torta és Karamell sütemény kóstolója várta a vendégeket, nameg egy 2 órás hajókázás a Dunán az Aperitif zenei aláfestésével! Egyszóval pazar estet tölthetett el, aki eljött erre a divatbemutatóra!

Fontos kiemelni, hogy a HALASZEVA márka már évek óta támogatja a kerekesszékben élőket, így a jegyeladás is jótékony célra lett fordítva, hisz egy SPINNER kerekesszéket sikerült ezzel vásárolni olyan személy számára, aki sajnálatos módon nem jut hozzá az állami támogatási kereteken belül!

Kapcsolódó linkek:


  
Leave a comment