Minden jog fenntartva - Tamás Hartmann

Esküvő Varázs 2018

Ha csak tehetem, minden évben ellátogatok magánemberként / érdeklődőként, vagy akár kiállítóként is az esküvő kiállításokra, hiszen sok érdekességet láthat, vagy épp remek kapcsolatokra, új ismerettségekre tehet szert az ember. Az idei évben Tatán a Pálma Rendezvényházban megrendezésre kerülő Esküvő Varázs 2018 kiállításon vettem részt.


Többek között azért is kedvelem ezt a rendezvényt, mert nem csak csodás helyszínül szolgál a Pálma Rendezvényház, de mindössze egy napig tart – méghozzá vasárnap. Éppen ezért intenzívebb az egész esemény, mindeközben nem vesz el a kiállítók idejéből két napot a megjelenés. Főleg nem a szombatot, ami legtöbbször “a fotózások napja”!

A kiállítók többsége már régóta jól ismeri egymást, de természetesen minden évben vannak “elsőbálozók”. Ha pedig már a báloknál tartunk, akkor ne feledkezzünk meg a divatbemutatókról sem, hisz ez egy igazán közönségcsalogató, látványos program volt idén is. És bár kiállítóként voltam jelen, de “szolgálatba kellett helyeznem magam”, hogy néhány fotó készüljön erről az eseményről. Most ezekből láthattok itt néhányat!

Helyszín: Pálma Rendezvényház
Divatbemutató: KE – Kovács Erika Fashion és Kathia Dobo

Leave a comment