Minden jog fenntartva - Tamás Hartmann

Magamról

me myself and i

A fotózás nem lehet csak munka!
Alkotni kreatívan csak érzelemmel érdemes!

Múlt & Jelen

Bár nyilván szörnyen hangzik, de fiatal koromban sosem érdekelt a fotózás! Nem is volt saját fényképezőgépem, nem jártam apámmal  képeket előhívni a sötét szobába, és az oviban sem volt fényképezőgép a jelem. Egészen egyszerűen a fotózás maga egészen a húszas éveimig nem érintett meg - más területeken éltem ki a kreativitásomat. Igazából az első ismerettségem a fényképezőgéppel is inkább a szükséges rossznak volt betudható, mint szerelemnek. Egy rendezvényt kellett fotóznom a saját vállalkozásom számára. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden percél élveztem a fotózásnak!

Ezután 4-5 évvel kezdődött az igazi fellángolás. És bár ez alatt az idő alatt sok-sok rendezvény,  tuning / hifi autó fotózáson voltam túl, még mindig nem léptem át az igazi határt, amire azt mondhattam volna: FOTÓZÁS!  Arra viszont emlékszem, mikor jött el ez a a pillanat! Amikor megláttam azt, hogy a külföldi, fotós legendák számára mit jelent egy esküvfotózás, akkor csak döbbentem néztem a fotókat, melyek elképesztő energiát adtak ahhoz, hogy ezen az úton induljak el!

Azóta eltelt közel 10 év és a lelkesedés nem hagyott alább. Önző módon minden egyes munka során még mindig az vezérel, hogy a legjobbat hozzam ki magamból és olyan anyagot tudjak átnyújtani a megrendelőnek, amivel én magam vagyok elégedett!

Kiemelt munkáim

  • 2015, 2016, 2017 - Suzuki Magyarország hivatalos fotósa
  • 2015, 2016 - Móri Bornapok hivatalos fotósa
  • 2016 - "Alkotó kezek" - I. saját fotókiállításom

Minőség

Alapvető követelményem magammal szemben, hogy a legjobb minőséget nyújtsam minden körülmények között!

Tapasztalat

Több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezem fotózás területén, ami változatos kihívásokkal vannak fűszerezve!

Testreszabás

Maximális testreszabásra és rugalmasságra törekszem minden megrendelőmmel kapcsolatosan!

Kreativítás

Kerülöm a kliséket és mindig keresem az új, izgalmas, izgalmas, de egyszerű megjelenítést!

Amit vállalok

A fotózás nem csak a "kattintgatásból" áll. Egy komplett csomagot nyújtok, mely a személyes találkozón, testreszabáson túl egészen az fotók átadásáig terjed!

Fotózás

Több fotózási területen is otthonosan mozgok úgy, hogy a saját elképzeléseimet, látásmódomat is meg tudom mutatni a képeken keresztül!

Esküvő

Az esküvőfotózás kiemelt szerepet foglal el a munkáim között, így elsődlegesen a tavasztól őszig tartó időpontok prioritást élveznek az ilyen rendezvények esetén!

Retusálás

A retusálás, korrekciók fontos elemét képezik az utómunkának. Éppen ezért minden elkészített fotót ezzel az egyedi, általam "ízesített" finomhangolással adok át! Mások által készített fotók utómunkáit viszont nem vállalom!

Fotók átadása

A fotók átadása minden esetben digitális formátumban zajlik. Maximális felbontásban, logók nélkül és az utómunkázott fotókat adom át a megbeszélt határidőn belül!

Megjelenés

Minden esetben az adott fotózási körülményekhez illő és megfelelő öltözékben jelenek meg!

Videó vágás

Egy izgalmas mellékes szál, ami leginkább izgat mostanában a fotózás mellett. Amint úgy érzem, hogy az általam vállalható minőséggel tudok előállítani mozgóképet, úgy rögtön ez is elérhető lesz, mint szolgáltatás!


Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kérdezz, írj bátran! Szívesen megosztom Veled az esküvő fotózással kapcsolatos tapasztalataimt, a szervezéssel, időzítéssel kapcsolatosan (fotós szempontból)! Elérhetőségeimet az oldal jobb alsó részében találod!