Minden jog fenntartva - Tamás Hartmann

Esküvő Budapesten

  • Esküvő budapesti éjszakai panorámával!

    Szabina & Attila

Esküvő pazar panorámával!

Alapvetően minden pár a tökéletes esküvőt szeretné megszervezni, de mindenkinél más-más hangsúlyosabb és természetesen má-más stílusban is képzelik el ezt a napot! Szabina és Attila első találkozója után már fejben rögtön el is képzeltem az átbeszéltek alapján és a személyiségükből adódó környezetet és már-már láttam magam előtt az elkészült fotókat!

Egy modern, letisztult de végtelenül elegáns esküvőt képzeltem el, ahol alapvetően nincsenek sallangok, túlszervezett, túlzsúfolt programok. Mindezt a helyszínek megemlítése után persze már könnyen összerakta az ember, hisz az Aquincum Hotel, annak környéke, illetve a lakodalmat a Hármashegy csúcsán tartották meg, mely alapvetően elképesztően pazar kilátást nyújtott a vendégek számára!

Az egész nap a feszes szervezésnek köszönhetően pillanatok alatt eltelt, de mégsem érezte azt az ember, hogy egy nagy rohanás volt. Talán éppen azért, mert nem volt túlfzsúfolva programokkal, játékokkal az este.

Fotós szemszögből nézve is igazi csemege volt ez a nap és nem csak azért mert az Aquincum Hotel mögötti területen és akár még a szállodában is több órát el lehetett volna fotózni, valamint a Hármashegy tetején is bőven akadt látnivaló, hanem mert az időjárás is tökéletes volt. Sőt még az időzítés is, hisz a polgári szertartás után a naplemente a legjobb formáját mutatta, így gyönyörű ellenfényes képeket lehetett készíteni a téren.

Egy kis hiányérzet maradt még bennem. Szerettem volna drónos felvételeket is készíteni, mert a budai hegy pazar fotózási lehetőségeket biztosított volna.

0
0
0
1
0
0
0
0
0
1
0
0
1
0
0
0
0
0
0
0

Helyszínek: Aquincum Hotel és a körülötte lévő park,  III. Kerületi Polgármesteri Hivatal, Udvarház étterem

In Portfolios